keskiviikko 26. lokakuuta 2011

I've seen thisHeeelou!
♥ on ollu niiiin kiva alkuloma ! ei mitää huonoo
mut joooo, noi biisit tos alus on vaa semmosii et tulee kylmii väreit ku kuuntelee! kuvii vaa maisemist nytte : ) en jaksanu laittaa mitää muita.. mut nii tänää on mun nimppparit ja söin hyvää kakkuu ja sain äitilt Housen 6.tuotantokauden♥ riinaki kävi tänää vähä viihdyttääs minuu ettei oo ollu ihan yksinäist, paitsi et tänää oon ollu ihan hirveen ilonen ja kaikki on nyt niin hauskaa ni ei varmaa kauheen yksinäiselt ois tuntunukkaa mut onneks silti tuli :D ♥ 

jjooo eli perjantain ku tulin töistä ni menin vaa kotii ja olin tosi väsyny, ei kauheest huvittanu tehä mitää ja muutenki ahisti, mut sit onneks Simokulta tuli kuitenki siin illal meille ni meni huono fiilis ohi ja sit alko lomaki hyvin, ilosella mielellä <:

Sitten lauantaina oliki siivouspäivä, siivoiltii äitin kans ja sit ku oltii siivottu ni vaa kuuntelin musiikkii ja luin lehtii loppupäivän rauhassa yksin.

Sunnuntaiaamuna herättii äitin kans aikasee ja lähettii lahen kautta(haettii Milla mukaan) helsinkii kauneus&terveys messuille. siel oli ihan jees, vähä boring joissain vaiheis ku väsyin nii äkkii ku olin heränny aikasee, mut ostin sielt 5 kynsilakkaa : )
Sunnuntai-iltana Vivian tuli meille yöks katottii kauhuleffa josta ei tullu mitää ku nauratti =D oli hauskaa, nauretttii tosi paljon :--D♥

maanantai ja tiistai simon kans ja tän päivän selitinki jo : ) olipaaaaaas hauska alkuloma, pakko sanoo viel :')


4 kommenttia: