torstai 25. huhtikuuta 2013

I can't keep my eyes off of you

Moikka!
Oon ollu tän päivän ihan kotoon vaa ku on vähän flunssainen olo. Huomen olis suunnnitelmis mennä Teemulle taas Lahteen. :) Toivottavast tää olo täst vähä paranis siihe mennes. Jeeees no mä oon tänää kattonu housee ja leffoi, telkkarist tuli ihana leffa jonka nimee en muista mut se oli joku romanttinen. ja sit katoin the vowin ku se on vaa aina niin ihana.. Kävin pihal ottaas kuvii. Meikkasin mun kipeisyyden piiloo ja otin vaa kuvii omast naamast metsäs vastavaloo :D haha
Eilen riina oli meil, juotii tommoset herkkukaakaot ja lauleskeltii. Sitte tytti tuli myös käymää meil ja tytöt sit piristiki mun päivää :3 Okeeeeeei laitan tähä myös pari kuvaa monien viikkojen takaat, ku oli tosi lämmin sää vaikka oli noin paljo lunta!!!!!!

6 kommenttia:

  1. Sulla on ihana blogi, rakastuin tohon banneriin! :)<3 Ja oot tositosi kaunis! Tuntuu, että kaikilla on flunssa. :o Itelläkin pää aivan tukossa ja kamala olo, mutta sinnittelin tänään vielä koulussa. Huomenna voi olla, että jään sänkyyn nukkumaan. :D Mutta pikaisia paranemisia sinne!

    http://lemondeselonleni.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti kauheesti. <3 Banneri on mun poikaystävän tekemä. Jep, varmaa johtuu siit et on hyppiny ulkoon vähis vaatteis ku on muka lämmin ilma:D samoin sinne! :)

      Poista
  2. Mä en oikeasti ymmärrä miten sä et jäädy noissa sun shortseissa :--D

    VastaaPoista
  3. Sulla on kyllä upea blogi!:) Ihania kuvia ja olet tosi nätti:)

    http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

    VastaaPoista